Ladies Night gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ladies Night gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ladies Night gemist? Bekijk hier de hele uitzending Onderwerpen van deze uitzending VriendinnenRoxeanne Hazes trad afgelopen zaterdag op in haar ondergoed. Woensdagavond vertelt ze in ‘Ladies Night’ waarom dat haar hoogtepunt van de week was. Ook te gast is Stefanie Richheimer, die borstkanker kreeg en daar door een MRI-scan achterkwam. Met een mammogram waren de drie tumoren die Stefanie in haar lijf had, namelijk niet te zien. Samen met oncoloog Marjolein de Jong pleit zij daarom voor andere protocollen als het gaat om preventief borstkankeronderzoek. Volgens hen kan borstkanker op die manier in een eerder stadium opgespoord worden. In de uitzending zal het ook gaan over de Top 2000. Slechts achttien procent van de artiesten is vrouw. Met zangeres Sharon den Adel wordt besproken hoe dat komt én welke vrouwelijke artiesten zeker een plek in de Top 2000 verdienen. Vaste gastenOok schuiven een paar van Merels vaste gasten van de show aan. Vanavond schuiven naast Roxeanne Hazes ook Stella Bergsma en Natacha Harlequin aan. In de talkshow bespreken zij met Merel wat hen opviel in het nieuws, op social media en in hun dagelijks leven.
Uitzending :
Ladies Night

Onderwerpen van deze uitzending

Vriendinnen
Roxeanne Hazes trad afgelopen zaterdag op in haar ondergoed. Woensdagavond vertelt ze in ‘Ladies Night’ waarom dat haar hoogtepunt van de week was.

Ook te gast is Stefanie Richheimer, die borstkanker kreeg en daar door een MRI-scan achterkwam. Met een mammogram waren de drie tumoren die Stefanie in haar lijf had, namelijk niet te zien. Samen met oncoloog Marjolein de Jong pleit zij daarom voor andere protocollen als het gaat om preventief borstkankeronderzoek. Volgens hen kan borstkanker op die manier in een eerder stadium opgespoord worden.

In de uitzending zal het ook gaan over de Top 2000. Slechts achttien procent van de artiesten is vrouw. Met zangeres Sharon den Adel wordt besproken hoe dat komt én welke vrouwelijke artiesten zeker een plek in de Top 2000 verdienen.

Vaste gasten
Ook schuiven een paar van Merels vaste gasten van de show aan. Vanavond schuiven naast Roxeanne Hazes ook Stella Bergsma en Natacha Harlequin aan. In de talkshow bespreken zij met Merel wat hen opviel in het nieuws, op social media en in hun dagelijks leven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ladies Night
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ladies Night of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen