Cornald Maas en Gerard Joling blikken vooruit op het Songfestival

Cornald Maas en Gerard Joling blikken vooruit op het Songfestival

Cornald Maas en Gerard Joling blikken vooruit op het Songfestival Waylon maakt zijn opwachting in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Nederland neemt het in de tweede halve finale op tegen landen als Rusland, Servië, Denemarken, Australië, Oekraïne en Zweden. Het Eurovisie Songfestival 2018 vindt plaats op zaterdag 12 mei; de halve finales zijn op 8 en 10 mei. Waylon zal dus op donderdag 10 mei het podium in Lissabon betreden. De Wereld Draait Door neemt de concurrentie door met Songfestival-commentator Cornald Maas, maar blikt ook terug met Gerard Joling die 30 jaar geleden in 1988 deelnam met het nummer Shangri-la.
TV :
Cornald Maas en Gerard Joling blikken vooruit op het Songfestival

Waylon maakt zijn opwachting in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Nederland neemt het in de tweede halve finale op tegen landen als Rusland, Servië, Denemarken, Australië, Oekraïne en Zweden. Het Eurovisie Songfestival 2018 vindt plaats op zaterdag 12 mei; de halve finales zijn op 8 en 10 mei. Waylon zal dus op donderdag 10 mei het podium in Lissabon betreden. De Wereld Draait Door neemt de concurrentie door met Songfestival-commentator Cornald Maas, maar blikt ook terug met Gerard Joling die 30 jaar geleden in 1988 deelnam met het nummer Shangri-la.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Cornald Maas en Gerard Joling blikken vooruit op het Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV