DWDD-docu Dit is de Leven van Romana Vrede gemist? Bekijk hier de hele uitzending

DWDD-docu Dit is de Leven van Romana Vrede gemist? Bekijk hier de hele uitzending

DWDD-docu Dit is de Leven van Romana Vrede gemist? Bekijk hier de hele uitzending Special van de talkshow 'De Wereld Draait Door', met een uitzending van de documentaire 'Dit is de Leven'. . Romana Vrede maakte een documentaire over haar zoon Charlie, die non-verbaal en autistisch is. Ze merkt immers al jaren dat de schoonheid die zij in Charlie ziet, niet door de buitenwereld wordt erkend. Ook gaat Romana op zoek naar andere kinderen zoals Charlie. We ontmoeten Job, Ginny, Beer, Aiden en hun ouders. Wat kunnen we van deze kinderen leren?
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Special van de talkshow 'De Wereld Draait Door', met een uitzending van de documentaire 'Dit is de Leven'. .

Romana Vrede maakte een documentaire over haar zoon Charlie, die non-verbaal en autistisch is. Ze merkt immers al jaren dat de schoonheid die zij in Charlie ziet, niet door de buitenwereld wordt erkend. Ook gaat Romana op zoek naar andere kinderen zoals Charlie. We ontmoeten Job, Ginny, Beer, Aiden en hun ouders. Wat kunnen we van deze kinderen leren?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DWDD Presenteert: Dit is de Leven van Romana Vrede of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen