Iris Hond was dakloos en maakt daar met Home een persoonlijke voorstelling over

Iris Hond was dakloos en maakt daar met Home een persoonlijke voorstelling over

Iris Hond was dakloos en maakt daar met Home een persoonlijke voorstelling over Pianiste Iris Hond is vanaf januari in de Nederlandse theaters te zien met haar nieuwe voorstelling Home. Het centrale thema van de show is 'ontheemd zijn', iets dat niet alleen voor daklozen geldt. Hond sprak van tevoren met veel mensen met een bijzondere thuissituatie. En daarvoor putte ze ook uit eigen ervaringen, want Hond raakte op haar veertiende dakloos nadat ze misbruikt werd. Bekijk het fragment uit Pauw hierboven. Iris En De 12 Dates: Iris Hond kiest leukste mannen voor tweede date Bekijk deze video » Iris Hond komt met eigen boek: "Het verlengde van mijn theatertour HOME" Bekijk deze video » Marco Borsato bij Beau over affaire: "Tien nasty tweets heb ik verwijderd" Bekijk deze video »
Talkshow :
Iris Hond was dakloos en maakt daar met Home een persoonlijke voorstelling over

Pianiste Iris Hond is vanaf januari in de Nederlandse theaters te zien met haar nieuwe voorstelling Home. Het centrale thema van de show is 'ontheemd zijn', iets dat niet alleen voor daklozen geldt. Hond sprak van tevoren met veel mensen met een bijzondere thuissituatie. En daarvoor putte ze ook uit eigen ervaringen, want Hond raakte op haar veertiende dakloos nadat ze misbruikt werd.

Bekijk het fragment uit Pauw hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Iris Hond was dakloos en maakt daar met Home een persoonlijke voorstelling over of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV