Vikings seizoen 6 vanaf 5 december exclusief te zien op Ziggo Movies & Series

Vikings seizoen 6 vanaf 5 december exclusief te zien op Ziggo Movies & Series

<em>Vikings</em> seizoen 6 vanaf 5 december exclusief te zien op <em>Ziggo Movies &amp; Series</em> De hitserie Vikings, een historische dramaserie van History Channel, is vanaf vandaag (5 december) exclusief te zien op de streamingdienst van Ziggo: Ziggo Movies & Series. Het zesde en laatste seizoen belooft weer een groot spektakel te worden. Wrede rivalenDit seizoen brengt de vikingen naar nieuwe plekken, duizenden kilometers verwijderd van hun thuisbasis Kattegat. Daar raken ze in de clinch met wrede rivalen die net zulke slimme strategen zijn als zijzelf. Ook moeten de vikingen eindelijk de consequenties van Ragnars dood onder ogen zien. Het zesde en laatste seizoen van Vikings is vanaf vandaag (5 december) exclusief te zien op Ziggo Movies & Series. Bekijk de trailer van seizoen 6 van Vikings hierboven. Bekijk de eerste trailer van Black Widow Bekijk deze video » Bekijk de eerste trailer van de nieuwe James Bond-film No Time To Die Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer van Don't Fuck With Cats: Hunting an Internet Killer Bekijk deze video »
Serie :
Vikings seizoen 6 vanaf 5 december exclusief te zien op Ziggo Movies & Series

De hitserie Vikings, een historische dramaserie van History Channel, is vanaf vandaag (5 december) exclusief te zien op de streamingdienst van Ziggo: Ziggo Movies & Series. Het zesde en laatste seizoen belooft weer een groot spektakel te worden.

Wrede rivalen
Dit seizoen brengt de vikingen naar nieuwe plekken, duizenden kilometers verwijderd van hun thuisbasis Kattegat. Daar raken ze in de clinch met wrede rivalen die net zulke slimme strategen zijn als zijzelf. Ook moeten de vikingen eindelijk de consequenties van Ragnars dood onder ogen zien.

Het zesde en laatste seizoen van Vikings is vanaf vandaag (5 december) exclusief te zien op Ziggo Movies & Series. Bekijk de trailer van seizoen 6 van Vikings hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vikings seizoen 6 vanaf 5 december exclusief te zien op Ziggo Movies & Series of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV