Oscarkandidaat Marriage Story vanaf vrijdag 6 december te streamen op Netflix

Oscarkandidaat Marriage Story vanaf vrijdag 6 december te streamen op Netflix

Oscarkandidaat <em>Marriage Story</em> vanaf vrijdag 6 december te streamen op <em>Netflix</em> Streamingdienst Netflix zet dit jaar vol in op Oscarsucces. De prestigieuze maffiafilm The Irishman ging op 27 november in première, en vanaf vrijdag 6 december is ook kanshebber Marriage Story via Netflix te zien. Een prachtig én pijnlijk echtscheidingsdrama. Lees hier de recensie van Marriage Story van Gids.tv. ActeervuurwerkDe film, geschreven en geregisseerd door Noah Baumbach, gaat over toneelregisseur Charlie en zijn echtgenote, actrice Nicole. Ze willen hun echtscheiding volbrengen zonder de bemoeienis van advocaten en zonder vuil spel, maar de goede bedoelingen worden al snel overboord gegooid. De film belooft acteervuurwerk van Adam Driver en Scarlett Johansson, die worden getipt in de categorieën Beste Acteur en Beste Actrice. Marriage Story is vanaf vrijdag 6 december te zien op Netflix. Bekijk de trailer van de film hierboven. Trailer The Irishman Bekijk deze trailer »
Film :
Oscarkandidaat Marriage Story vanaf vrijdag 6 december te streamen op Netflix

Streamingdienst Netflix zet dit jaar vol in op Oscarsucces. De prestigieuze maffiafilm The Irishman ging op 27 november in première, en vanaf vrijdag 6 december is ook kanshebber Marriage Story via Netflix te zien. Een prachtig én pijnlijk echtscheidingsdrama.

Lees hier de recensie van Marriage Story van Gids.tv.

Acteervuurwerk
De film, geschreven en geregisseerd door Noah Baumbach, gaat over toneelregisseur Charlie en zijn echtgenote, actrice Nicole. Ze willen hun echtscheiding volbrengen zonder de bemoeienis van advocaten en zonder vuil spel, maar de goede bedoelingen worden al snel overboord gegooid. De film belooft acteervuurwerk van Adam Driver en Scarlett Johansson, die worden getipt in de categorieën Beste Acteur en Beste Actrice.

Marriage Story is vanaf vrijdag 6 december te zien op Netflix. Bekijk de trailer van de film hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oscarkandidaat Marriage Story vanaf vrijdag 6 december te streamen op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV