Glennis Grace valt André Hazes aan vanwege Zwarte Piet: "Mijn hart huilt..."

Glennis Grace valt André Hazes aan vanwege Zwarte Piet: "Mijn hart huilt..."

In alle lagen van de Nederlandse bevolking zorgt de Zwarte Piet-traditie voor verdeeldheid. Nu is er zelfs een conflict ontstaan tussen vrienden André Hazes en Glennis Grace. Hazes vierde gisteravond al pakjesavond, en daarbij kwam ook Zwarte Piet opdraven. Dat schoot Grace in het verkeerde keelgat.

"Mijn hart huilt"
In een reactie op Instagram pakt Grace haar collega keihard aan, nadat ze foto's van Hazes en de Zwarte Pieten heeft gezien: "Je weet dat je me vriendje bent. Maar deze foto met zwarte pieten kunnen echt niet meer man. Me maag draait er gewoon van om. en mijn hart huilt. Jammer Dré. Iedereen mag een andere mening hebben maar hoop dat je je ooit bewust word dat zwarte piet echt niet meer kan of zou mogen."

Grace en Hazes hebben net een nieuw duet uitgebracht, 'Verlangen naar jou'. Tijdens de opnames van dat nummer was het nog dikke mik tussen de twee, zoals hieronder te zien is.

Bekijk hier de leukste sinterklaasliedjes voor pakjesavond.

Glennis Grace valt André Hazes aan vanwege Zwarte Piet: "Mijn hart huilt..." In alle lagen van de Nederlandse bevolking zorgt de Zwarte Piet-traditie voor verdeeldheid. Nu is er zelfs een conflict ontstaan tussen vrienden André Hazes en Glennis Grace. Hazes vierde gisteravond al pakjesavond, en daarbij kwam ook Zwarte Piet opdraven. Dat schoot Grace in het verkeerde keelgat. "Mijn hart huilt"In een reactie op Instagram pakt Grace haar collega keihard aan, nadat ze foto's van Hazes en de Zwarte Pieten heeft gezien: "Je weet dat je me vriendje bent. Maar deze foto met zwarte pieten kunnen echt niet meer man. Me maag draait er gewoon van om. en mijn hart huilt. Jammer Dré. Iedereen mag een andere mening hebben maar hoop dat je je ooit bewust word dat zwarte piet echt niet meer kan of zou mogen." André Hazes Jr. durft Sinterklaas niet aan te kijken Bekijk deze video » André Hazes en Monique Westenberg vieren samen pakjesavond Bekijk deze video » Ook Anouk mengt zich in ophef Zwarte Piet-foto André Hazes Bekijk deze video » Grace en Hazes hebben net een nieuw duet uitgebracht, 'Verlangen naar jou'. Tijdens de opnames van dat nummer was het nog dikke mik tussen de twee, zoals hieronder te zien is. Bekijk hier de leukste sinterklaasliedjes voor pakjesavond.
Entertainment :
Glennis Grace valt André Hazes aan vanwege Zwarte Piet: "Mijn hart huilt..."
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Glennis Grace valt André Hazes aan vanwege Zwarte Piet: "Mijn hart huilt..." of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV