Angela de Jong: "Edsilia Rombley moet vóór Songfestival aan haar Engels werken"

Angela de Jong: "Edsilia Rombley moet vóór Songfestival aan haar Engels werken"

Angela de Jong: "Edsilia Rombley moet vóór Songfestival aan haar Engels werken" Angela de Jong heeft natuurlijk ook haar mening klaar over de presentatiekeuze voor het Eurovisie Songfestival. Ze is in eerste instantie enthousiast over de keuzes, maar zegt wel dat Edsilia Rombley terug naar de nonnen moet om haar Engels flink bij te spijkeren. "De rest komt wel goed"De Jong laat in een reactie weten dat ze zó blij is met de keuze van de NPO voor Chantal Janzen, dat ze denkt dat het met de rest ook wel goed gaat komen. De tv-criticus denkt dat Janzen de aangewezen persoon is om de puntentelling te gaan doen, omdat zij prima in staat is om na de puntenuitreikingen van de andere landen - vaak in steenkolen-Engels - met een gevatte opmerking te komen. Bekijk het telefoongesprek met Angela de Jong hierboven. Edsilia Rombley kreeg het grote Songfestival-nieuws op de wc te horen: "We zaten als twee idioten bij het toilet" Bekijk deze video » Jan Smit maakte zijn hele agenda leeg toen hij hoorde dat hij Songfestival 2020 mag presenteren Bekijk deze video » Songfestival-presentatrices Edsilia Rombley en Chantal Janzen kennen elkaar al heel lang Bekijk deze video »
Songfestival :
Angela de Jong: "Edsilia Rombley moet vóór Songfestival aan haar Engels werken"

Angela de Jong heeft natuurlijk ook haar mening klaar over de presentatiekeuze voor het Eurovisie Songfestival. Ze is in eerste instantie enthousiast over de keuzes, maar zegt wel dat Edsilia Rombley terug naar de nonnen moet om haar Engels flink bij te spijkeren.

"De rest komt wel goed"
De Jong laat in een reactie weten dat ze zó blij is met de keuze van de NPO voor Chantal Janzen, dat ze denkt dat het met de rest ook wel goed gaat komen. De tv-criticus denkt dat Janzen de aangewezen persoon is om de puntentelling te gaan doen, omdat zij prima in staat is om na de puntenuitreikingen van de andere landen - vaak in steenkolen-Engels - met een gevatte opmerking te komen.

Bekijk het telefoongesprek met Angela de Jong hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong: "Edsilia Rombley moet vóór Songfestival aan haar Engels werken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV