Nederlands supermodel Summer de Snoo (10) scoort filmrol

Nederlands supermodel Summer de Snoo (10) scoort filmrol

Summer de Snoo is nog maar 10 jaar en heeft al een modellencontract op zak, waarvoor ze naar New York verhuisde. Eerder kreeg het jonge model een eigen reality-show, en nu scoort Summer ook nog een filmrol!

Hoewel Summer de Snoo pas tien jaar oud, lijkt ze nu al van alle markten thuis. Ze scoort klus na klus als model en wordt momenteel gevolgd voor een documentaire waarvoor ze zaterdag zelfs naar Los Angeles vliegt. Ook heeft ze haar eigen YouTube-kanaal én heeft ze een hoofdrol te pakken in een speelfilm. In het voorjaar van 2020 vliegt De Snoo naar Sardinië voor de opnames van de film Noir, van de Italiaanse regisseur Michele Salimbeni.

In de RTL Boulebard video hierboven vertelt Summer de Snoo over haar realitysoap.

Nederlands supermodel <em>Summer de Snoo</em> (10) scoort filmrol Summer de Snoo is nog maar 10 jaar en heeft al een modellencontract op zak, waarvoor ze naar New York verhuisde. Eerder kreeg het jonge model een eigen reality-show, en nu scoort Summer ook nog een filmrol! Hoewel Summer de Snoo pas tien jaar oud, lijkt ze nu al van alle markten thuis. Ze scoort klus na klus als model en wordt momenteel gevolgd voor een documentaire waarvoor ze zaterdag zelfs naar Los Angeles vliegt. Ook heeft ze haar eigen YouTube-kanaal én heeft ze een hoofdrol te pakken in een speelfilm. In het voorjaar van 2020 vliegt De Snoo naar Sardinië voor de opnames van de film Noir, van de Italiaanse regisseur Michele Salimbeni. In de RTL Boulebard video hierboven vertelt Summer de Snoo over haar realitysoap. DWDD gemist? Lize Korpershoek over nieuwe documentaire Mijn seks is stuk Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer van Don't Fuck With Cats: Hunting an Internet Killer Bekijk deze video »
Entertainment :
Nederlands supermodel Summer de Snoo (10) scoort filmrol
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nederlands supermodel Summer de Snoo (10) scoort filmrol of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV