Martien Meiland bang voor rondvliegende pepernoten: "M'n gezicht, kijk uit"

Martien Meiland bang voor rondvliegende pepernoten: "M'n gezicht, kijk uit"

Martien Meiland bang voor rondvliegende pepernoten: "M'n gezicht, kijk uit" Het is vandaag 5 december, en dat betekent dat er vanavond veel cadeautjes worden uitgepakt. Maar volgens Martien Meiland draait pakjesavond niet alleen om cadeaus. Ook de pepernoten spelen een grote rol, volgens Meiland. Martien lijkt wel een beetje bang te zijn voor het snoepgoed van de pieten: "Wat een feest altijd he mensen. Het is een leuke avond, chocomel erbij, marsepein erbij, en die pepernoten die gegooid worden dat je denkt van: 'oh nou m'n gezicht kijk uit straks komen er helemaal beschadigingen.'" Bekijk hierboven hoe Martien Meiland vertelt over zijn pakjesavond. Bekijk hier de leukste sinterklaasliedjes voor pakjesavond. Glennis Grace valt André Hazes aan vanwege Zwarte Piet: "Mijn hart huilt..." Bekijk deze video » Hilarische voorbereiding op pakjesavond in Toren C Bekijk deze video »
Entertainment :
Martien Meiland bang voor rondvliegende pepernoten: "M'n gezicht, kijk uit"

Het is vandaag 5 december, en dat betekent dat er vanavond veel cadeautjes worden uitgepakt. Maar volgens Martien Meiland draait pakjesavond niet alleen om cadeaus.

Ook de pepernoten spelen een grote rol, volgens Meiland. Martien lijkt wel een beetje bang te zijn voor het snoepgoed van de pieten: "Wat een feest altijd he mensen. Het is een leuke avond, chocomel erbij, marsepein erbij, en die pepernoten die gegooid worden dat je denkt van: 'oh nou m'n gezicht kijk uit straks komen er helemaal beschadigingen.'"

Bekijk hierboven hoe Martien Meiland vertelt over zijn pakjesavond.

Bekijk hier de leukste sinterklaasliedjes voor pakjesavond.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Martien Meiland bang voor rondvliegende pepernoten: "M'n gezicht, kijk uit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV