Beau van Erven Dorens mag niet bij Songfestival-clubje

Beau van Erven Dorens mag niet bij Songfestival-clubje

Beau van Erven Dorens mag niet bij Songfestival-clubje Er is een speciale groep mensen die zich buigt over het Eurovisie Songfestival, onder anderen Angela de Jong en Carlo Boszhard vertellen bij Beau hierover. “Daar zou ik ook wel in willen, dat lijkt me wel leuk”, reageert presentator Beau van Erven Dorens, maar hij komt van een koude kermis thuis. “We willen jou er niet in”, lacht Carlo. Bekijk het fragment uit Beau over het Eurovisie Songfestival in de video hierboven. Jan Smit maakte zijn hele agenda leeg toen hij hoorde dat hij Songfestival 2020 mag presenteren Bekijk deze video » Angela de Jong: "Edsilia Rombley moet vóór Songfestival aan haar Engels werken" Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau van Erven Dorens mag niet bij Songfestival-clubje

Er is een speciale groep mensen die zich buigt over het Eurovisie Songfestival, onder anderen Angela de Jong en Carlo Boszhard vertellen bij Beau hierover. “Daar zou ik ook wel in willen, dat lijkt me wel leuk”, reageert presentator Beau van Erven Dorens, maar hij komt van een koude kermis thuis. “We willen jou er niet in”, lacht Carlo.

Bekijk het fragment uit Beau over het Eurovisie Songfestival in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens mag niet bij Songfestival-clubje of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV