Bekijk de nieuwe trailer van Disney's Mulan

Bekijk de nieuwe trailer van Disney's Mulan

Bekijk de nieuwe trailer van Disney's <em>Mulan</em> De nieuwe 'big budget' Disney live action remake is Mulan, gebaseerd op de animatieklassieker uit 1998. Bekijk de eerste volledige trailer hierboven. Na het grote succes van Beauty and the Beast, Aladdin en The Lion King is nu de volgende Disney Renaissance film aan de beurt. De film speelt zich af ten tijde van de Han-dynastie. De regisseur is Niki Caro (The Zookeepers Wife), in de hoofdrollen Liu Yifei en Donnie Yen. Bekijk de trailer van Mulan hierboven. Bekijk de trailer van de nieuwste Disney live-action Mulan Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de nieuwe trailer van Disney's Mulan

De nieuwe 'big budget' Disney live action remake is Mulan, gebaseerd op de animatieklassieker uit 1998. Bekijk de eerste volledige trailer hierboven.

Na het grote succes van Beauty and the Beast, Aladdin en The Lion King is nu de volgende Disney Renaissance film aan de beurt. De film speelt zich af ten tijde van de Han-dynastie.

De regisseur is Niki Caro (The Zookeepers Wife), in de hoofdrollen Liu Yifei en Donnie Yen.

Bekijk de trailer van Mulan hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de nieuwe trailer van Disney's Mulan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen