Amber Kortzorg is de nieuwe presentatrice van Kassa

Amber Kortzorg is de nieuwe presentatrice van Kassa

<em>Amber Kortzorg</em> is de nieuwe presentatrice van <em>Kassa</em> Amber Kortzorg gaat aan de slag als nieuwe vaste presentatrice van het programma Kassa. Ze neemt het stokje over van Brecht van Hulten, die het programma negen jaar aan elkaar praatte. Kortzorg al langer in de BelbusKortzorg is geen onbekende van Kassa, ze nam eerder al eens de presentatie over van Hulten. Ook was Amber samen met Renze Klamer al te zien in De Kassa Belbus, een vast item van het consumentenprogramma. Eerder werd al bekend dat Hulten zou stoppen met de presentatie. Bekijk in de video hierboven een terugblik van De Kassa Belbus 2019 met Amber Kortzorg. Het nieuwe seizoen van Kassa is vanaf zaterdag 11 januari om 19.05 uur wekelijks te zien op NPO1. Je kunt elke aflevering van Kassa terugkijken bij Gids.tv. Linda de Mol: "Wie is de Mol? heeft mij nog nooit gevraagd" Bekijk deze video » Angela de Jong: "Edsilia Rombley moet vóór Songfestival aan haar Engels werken" Bekijk deze video »
TV :
Amber Kortzorg is de nieuwe presentatrice van Kassa

Amber Kortzorg gaat aan de slag als nieuwe vaste presentatrice van het programma Kassa. Ze neemt het stokje over van Brecht van Hulten, die het programma negen jaar aan elkaar praatte.

Kortzorg al langer in de Belbus
Kortzorg is geen onbekende van Kassa, ze nam eerder al eens de presentatie over van Hulten. Ook was Amber samen met Renze Klamer al te zien in De Kassa Belbus, een vast item van het consumentenprogramma. Eerder werd al bekend dat Hulten zou stoppen met de presentatie.

Bekijk in de video hierboven een terugblik van De Kassa Belbus 2019 met Amber Kortzorg.

Het nieuwe seizoen van Kassa is vanaf zaterdag 11 januari om 19.05 uur wekelijks te zien op NPO1. Je kunt elke aflevering van Kassa terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Amber Kortzorg is de nieuwe presentatrice van Kassa of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV