Livestream Ajax onder 17 - Vitesse onder 17 (Eredivisie O17)

Livestream Ajax onder 17 - Vitesse onder 17 (Eredivisie O17)

Livestream <em>Ajax onder 17 - Vitesse onder 17</em> (Eredivisie O17) In de Eredivisie voor jeugdteams onder de zeventien jaar neemt Ajax het op zaterdag 7 december op tegen de leeftijdgenoten van Vitesse. Voor beide ploegen is er werk aan de winkel: Ajax staat op de zesde plaats (met tien punten achterstand op koploper Feyenoord), en Vitesse vinden we zelfs terug op de dertiende plaats, één plekje boven hekkensluiter ADO Den Haag. Kijk hierboven op zaterdag 7 december vanaf 14.30 uur LIVE naar Ajax O17 - Vitesse O17.
Live :
Livestream Ajax onder 17 - Vitesse onder 17 (Eredivisie O17)

In de Eredivisie voor jeugdteams onder de zeventien jaar neemt Ajax het op zaterdag 7 december op tegen de leeftijdgenoten van Vitesse. Voor beide ploegen is er werk aan de winkel: Ajax staat op de zesde plaats (met tien punten achterstand op koploper Feyenoord), en Vitesse vinden we zelfs terug op de dertiende plaats, één plekje boven hekkensluiter ADO Den Haag.

Kijk hierboven op zaterdag 7 december vanaf 14.30 uur LIVE naar Ajax O17 - Vitesse O17.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Livestream Ajax onder 17 - Vitesse onder 17 (Eredivisie O17) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen