Wat doet pakjesavond met je hersens? "We houden allemaal van elkaar," aldus Erik Scherder

Wat doet pakjesavond met je hersens? "We houden allemaal van elkaar," aldus Erik Scherder

Wat doet <em>pakjesavond</em> met je hersens? &quot;We houden allemaal van elkaar,&quot; aldus <em>Erik Scherder</em> Het heerlijk avondje is gekomen, want eindelijk is het weer 5 december! De pakjes zijn klaar om uitgepakt te worden en samen ploffen we op de bank om met z'n allen Sinterklaasliedjes te zingen. Maar wat gebeurt er eigenlijk bij het liedjes zingen en het vieren van het feest? "Allemaal mooie dingen. We houden allemaal van elkaar," aldus neuropsycholoog Erik Scherder. Gids.tv selecteerde de leukste Sinterklaasliedjes voor pakjesavond. Bekijk het fragment uit Tijd voor MAX hierboven. Erik Scherder en Nellie Benner over de gevaren van lachgas Bekijk deze video » Professor Erik Scherder te gast bij Zondag met Lubach Bekijk deze video »
Talkshow :
Wat doet pakjesavond met je hersens? "We houden allemaal van elkaar," aldus Erik Scherder

Het heerlijk avondje is gekomen, want eindelijk is het weer 5 december! De pakjes zijn klaar om uitgepakt te worden en samen ploffen we op de bank om met z'n allen Sinterklaasliedjes te zingen. Maar wat gebeurt er eigenlijk bij het liedjes zingen en het vieren van het feest? "Allemaal mooie dingen. We houden allemaal van elkaar," aldus neuropsycholoog Erik Scherder.

Gids.tv selecteerde de leukste Sinterklaasliedjes voor pakjesavond.

Bekijk het fragment uit Tijd voor MAX hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wat doet pakjesavond met je hersens? "We houden allemaal van elkaar," aldus Erik Scherder of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen