Paul de Leeuw over Sint & Paul Pakken Uit: "Sint is niet geil, maar heeft lachgas genomen"

Paul de Leeuw over Sint & Paul Pakken Uit: "Sint is niet geil, maar heeft lachgas genomen"

Paul de Leeuw over Sint & Paul Pakken Uit: "Sint is niet geil, maar heeft lachgas genomen" Ook dit jaar is Paul de Leeuw op RTL 4 te zien met de spectaculaire Sinterklaasshow Sint & Paul Pakken Uit! Het belooft weer een overvolle en hilarische uitzending te worden. De show is echter niet voor kinderen bedoelt: "De Sint is dit keer niet geil, maar hij heeft wel lachgas gebruikt," aldus De Leeuw. In bad zittenDe voorbereiding voor pakjesavond is in ieder geval goed verzorgd bij De Leeuw, want hij zat vanmiddag om tien voor vijf al in bad. Sint & Paul Pakken Uit! is al eerder opgenomen, dus hij kan pakjesavond vandaag gewoon thuis vieren, inclusief gourmetten. De Leeuw had echter nog wel een mooi gedicht in petto voor Wilfred Genee en zijn sidekicks. Bekijk het fragment uit de radioshow van Veronica Inside hierboven. Paul de Leeuw en Sinterklaas zijn er klaar voor: "Het wordt ouderwets" Bekijk deze video » Pakjesavond kijktip: Sint & Paul pakken uit met The Masked Singer Bekijk deze video »
TV :
Paul de Leeuw over Sint & Paul Pakken Uit: "Sint is niet geil, maar heeft lachgas genomen"

Ook dit jaar is Paul de Leeuw op RTL 4 te zien met de spectaculaire Sinterklaasshow Sint & Paul Pakken Uit! Het belooft weer een overvolle en hilarische uitzending te worden. De show is echter niet voor kinderen bedoelt: "De Sint is dit keer niet geil, maar hij heeft wel lachgas gebruikt," aldus De Leeuw.

In bad zitten
De voorbereiding voor pakjesavond is in ieder geval goed verzorgd bij De Leeuw, want hij zat vanmiddag om tien voor vijf al in bad. Sint & Paul Pakken Uit! is al eerder opgenomen, dus hij kan pakjesavond vandaag gewoon thuis vieren, inclusief gourmetten. De Leeuw had echter nog wel een mooi gedicht in petto voor Wilfred Genee en zijn sidekicks.

Bekijk het fragment uit de radioshow van Veronica Inside hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Paul de Leeuw over Sint & Paul Pakken Uit: "Sint is niet geil, maar heeft lachgas genomen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV