Luisteraar Veronica Inside revancheert zich met gedicht voor Celine

Luisteraar Veronica Inside revancheert zich met gedicht voor Celine

Luisteraar <em>Veronica Inside</em> revancheert zich met gedicht voor Celine In het radioprogramma Veronica Inside op Radio Veronica mochten luisteraars op 5 december gedichten vertellen. De eerste poging van Henk was geen succes, maar later in de uitzending kwam hij met een beter gedicht. Daarna werd hij nóg een keer aan het werk gezet, omdat hij nieuwslezeres Celine Huijsmans vergat. Maar daar slaagt hij volledig in. Bekijk het fragment uit Veronica Inside van Radio Veronica hierboven. Gids.tv selecteerde de leukste Sinterklaasliedjes voor pakjesavond. Rick Romijn boos: 'Ik sta nu bekend als die dikke van VI' Bekijk deze video » Danny Vera over zijn hit 'Rollercoaster': "Ik heb behoorlijk wat dieptepunten gehad" Bekijk deze video »
Entertainment :
Luisteraar Veronica Inside revancheert zich met gedicht voor Celine

In het radioprogramma Veronica Inside op Radio Veronica mochten luisteraars op 5 december gedichten vertellen. De eerste poging van Henk was geen succes, maar later in de uitzending kwam hij met een beter gedicht. Daarna werd hij nóg een keer aan het werk gezet, omdat hij nieuwslezeres Celine Huijsmans vergat. Maar daar slaagt hij volledig in.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside van Radio Veronica hierboven.

Gids.tv selecteerde de leukste Sinterklaasliedjes voor pakjesavond.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Luisteraar Veronica Inside revancheert zich met gedicht voor Celine of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen