Moeder van Carlo Boszhard bezoekt Utopia: "Ik mag niet meedoen!"

Moeder van Carlo Boszhard bezoekt Utopia: "Ik mag niet meedoen!"

Moeder van Carlo Boszhard bezoekt Utopia: "Ik mag niet meedoen!" De bewoners van Utopia kregen de verrassing van hun leven toen die-hard fan Wil Boszhard (de moeder van Carlo en Ron Boszhard) plotseling voor de poort stond met een taart. Waarom doet ze zelf eigenlijk niet mee, als ze zo'n fan van het programma is? "Ik mag niet meedoen van Carlo en Ron!" Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv. Sinterklaas in Utopia: inwoners druk bezig met voorbereidingen Bekijk deze video » Utopia: Merel en Brandon zijn Sint en Piet Bekijk deze video » Oud-Utopiaan Cemal deelt bijzondere beelden ongeboren dochtertje Bekijk deze video »
Utopia :
Moeder van Carlo Boszhard bezoekt Utopia: "Ik mag niet meedoen!"

De bewoners van Utopia kregen de verrassing van hun leven toen die-hard fan Wil Boszhard (de moeder van Carlo en Ron Boszhard) plotseling voor de poort stond met een taart. Waarom doet ze zelf eigenlijk niet mee, als ze zo'n fan van het programma is? "Ik mag niet meedoen van Carlo en Ron!"

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Moeder van Carlo Boszhard bezoekt Utopia: "Ik mag niet meedoen!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV