Marco van Basten doet heftige onthulling: "Ik verloor 10 miljoen euro met beleggen"

Marco van Basten doet heftige onthulling: "Ik verloor 10 miljoen euro met beleggen"

<em>Marco van Basten</em> doet heftige onthulling: &quot;Ik verloor 10 miljoen euro met beleggen&quot; In Marco van Bastens nieuwe autobiografie Basta doet de voormalige topvoetballer letterlijk een boekje open over zijn leven, zowel op als naast het veld. Eén van de vele heftige onthullingen in het boek is dat Van Basten in één klap 10 miljoen euro verloor met beleggen. In de spotlightsVan Basten staat de laatste tijd volop in de spotlights. Eerst was er het 'Sieg Heil'-incident op Fox Sports, vervolgens verscheen zijn autobiografie in de winkels en gaf hij openhartige interviews in De wereld draait door en Beau. Daarna besloot EA Sports Van Basten uit voetbalgame FIFA 20 te schrappen, en nu is deze schokkende onthulling uit zijn boek dus opgepikt door de media. Bekijk het fragment uit de radioshow van Veronica Inside hierboven. Thierry Baudet over Van Basten-rel: "Nederlanders hebben erg korte lontjes" Bekijk deze video » DWDD gemist? Marco van Basten vertelt over zijn autobiografie "Ik laat niets zien van de pijn" Bekijk deze video » Marco van Basten emotioneel door relatieproblemen met zijn Liesbeth Bekijk deze video »
Voetbal :
Marco van Basten doet heftige onthulling: "Ik verloor 10 miljoen euro met beleggen"

In Marco van Bastens nieuwe autobiografie Basta doet de voormalige topvoetballer letterlijk een boekje open over zijn leven, zowel op als naast het veld. Eén van de vele heftige onthullingen in het boek is dat Van Basten in één klap 10 miljoen euro verloor met beleggen.

In de spotlights
Van Basten staat de laatste tijd volop in de spotlights. Eerst was er het 'Sieg Heil'-incident op Fox Sports, vervolgens verscheen zijn autobiografie in de winkels en gaf hij openhartige interviews in De wereld draait door en Beau. Daarna besloot EA Sports Van Basten uit voetbalgame FIFA 20 te schrappen, en nu is deze schokkende onthulling uit zijn boek dus opgepikt door de media.

Bekijk het fragment uit de radioshow van Veronica Inside hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marco van Basten doet heftige onthulling: "Ik verloor 10 miljoen euro met beleggen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen