Koning Willem-Alexander en koningin Máxima vieren pakjesavond met gedichten

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima vieren pakjesavond met gedichten

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima vieren pakjesavond met gedichten Niet alleen de gewone Nederlander kijkt elk jaar weer uit naar pakjesavond. Ook de koninklijke familie geniet van het samenzijn met familie en de viering van het traditionele Nederlandse feest. Volgens Marc van der Linden maakt de hele familie gedichten van elkaar. BeatrixHet maken van gedichten werd door prinses Beatrix zelfs doorgevoerd toen Friso in het buitenland studeerde: ze schreef Engelstalige stukjes voor zijn studiegenoten, die niks van de traditie begrepen. Prinsessen Amalia, Alexia en Ariane zijn in het verleden regelmatig helemaal los gegaan bij de intocht van de Goedheiligman, maar ook nu Amalia zestien wordt, blijft het feest een belangrijke gebeurtenis voor de familie. Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven. Koning Willem-Alexander weigert door de regen te lopen: "Ik ga met de auto" Bekijk deze video » Willem-Alexander laat de sportman in zichzelf naar buiten Bekijk deze video » Koning Willem Alexander over Amalia: “Het is een fantastisch meisje die een jonge vrouw begint te worden" Bekijk deze video »
Royals :
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima vieren pakjesavond met gedichten

Niet alleen de gewone Nederlander kijkt elk jaar weer uit naar pakjesavond. Ook de koninklijke familie geniet van het samenzijn met familie en de viering van het traditionele Nederlandse feest. Volgens Marc van der Linden maakt de hele familie gedichten van elkaar.

Beatrix
Het maken van gedichten werd door prinses Beatrix zelfs doorgevoerd toen Friso in het buitenland studeerde: ze schreef Engelstalige stukjes voor zijn studiegenoten, die niks van de traditie begrepen. Prinsessen Amalia, Alexia en Ariane zijn in het verleden regelmatig helemaal los gegaan bij de intocht van de Goedheiligman, maar ook nu Amalia zestien wordt, blijft het feest een belangrijke gebeurtenis voor de familie.

Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Koning Willem-Alexander en koningin Máxima vieren pakjesavond met gedichten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV