Jack Spijkerman kijkt uit naar terugkeer Kopspijkers: "Het is écht eenmalig"

Jack Spijkerman kijkt uit naar terugkeer Kopspijkers: "Het is écht eenmalig"

Jack Spijkerman kijkt uit naar terugkeer Kopspijkers: "Het is écht eenmalig" Tussen 1995 en 2005 wist het legendarische programma Kopspijkers elke zaterdagavond miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd te houden. De tijden zijn veranderd, maar Jack Spijkerman keert nog één keer terug met zijn iconische programma - en daar heeft hij zin in. Aan het format is weinig veranderd, en dus wordt ook nu niemand gespaard. Wel blijft het echt bij één keer, helaas. De eenmalige terugkeer van Kopspijkers is op zaterdag 7 december om 21.30 uur te zien op NPO 1. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Kopspijkers keert in december eenmalig terug op tv Bekijk deze video » DWDD gemist? Kopspijkers eenmalig terug op televisie Bekijk deze video »
TV :
Jack Spijkerman kijkt uit naar terugkeer Kopspijkers: "Het is écht eenmalig"

Tussen 1995 en 2005 wist het legendarische programma Kopspijkers elke zaterdagavond miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd te houden. De tijden zijn veranderd, maar Jack Spijkerman keert nog één keer terug met zijn iconische programma - en daar heeft hij zin in. Aan het format is weinig veranderd, en dus wordt ook nu niemand gespaard. Wel blijft het echt bij één keer, helaas.

De eenmalige terugkeer van Kopspijkers is op zaterdag 7 december om 21.30 uur te zien op NPO 1. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jack Spijkerman kijkt uit naar terugkeer Kopspijkers: "Het is écht eenmalig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV