Summer de Snoo is blij met rol in horrorfilm: "Ik hou van enge films"

Summer de Snoo is blij met rol in horrorfilm: "Ik hou van enge films"

Summer de Snoo is blij met rol in horrorfilm: "Ik hou van enge films" De pas tienjarige Summer de Snoo is bijzonder succesvol als model, en binnenkort verschijnt er zelfs een documentaire over haar. Daar blijft het niet bij: ze heeft een eigen YouTube-kanaal en heeft zelfs een rol in een horrorfilm te pakken. Voetballen met jongensEn met de rol in die speelfilm is de tienjarige erg blij, want ze houdt naar eigen zeggen wel van enge films. Het leven van Summer bestaat verder uit voetballen, iets dat ze ook graag doet - maar dan wel met jongens. "Met meisjes wordt het al snel een beetje tuttig. Ik hou van hard spelen," vertelt ze. En de toekomst? "Ik wil voor mijn modellenwerk gaan." Bekijk het gesprek met Summer de Snoo in RTL Boulevard hierboven. Nederlands supermodel Summer de Snoo (10) scoort filmrol Bekijk deze video »
TV :
Summer de Snoo is blij met rol in horrorfilm: "Ik hou van enge films"

De pas tienjarige Summer de Snoo is bijzonder succesvol als model, en binnenkort verschijnt er zelfs een documentaire over haar. Daar blijft het niet bij: ze heeft een eigen YouTube-kanaal en heeft zelfs een rol in een horrorfilm te pakken.

Voetballen met jongens
En met de rol in die speelfilm is de tienjarige erg blij, want ze houdt naar eigen zeggen wel van enge films. Het leven van Summer bestaat verder uit voetballen, iets dat ze ook graag doet - maar dan wel met jongens. "Met meisjes wordt het al snel een beetje tuttig. Ik hou van hard spelen," vertelt ze. En de toekomst? "Ik wil voor mijn modellenwerk gaan."

Bekijk het gesprek met Summer de Snoo in RTL Boulevard hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Summer de Snoo is blij met rol in horrorfilm: "Ik hou van enge films" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV