Influencers falen massaal op televisie: 'Het is gewoon niet heel boeiend'

Influencers falen massaal op televisie: 'Het is gewoon niet heel boeiend'

Influencers falen massaal op televisie: 'Het is gewoon niet heel boeiend' Veel online influencers maken de stap naar televisie. Hoe succesvol ze ook zijn op het internet, op televisie mislukt het vrijwel altijd. Dit gaat ook op voor Anna Nooshin en Nienke Plas. Online hebben ze honderdduizenden volgers, maar op televisie zijn de kijkcijfers tragisch. KijkcijfersDe programma's van Anna en Nienke scoorde beide in de eerste week al niet goed. Ze gingen van 150.000 kijkers naar 100.000 en zitten weken later amper boven de 50.000. Volgens mediajournalist Rob Goossens worden programma's met meer kijkers al van de buis gehaald. Bekijk hierboven het fragment van de Telegraaf over influencers op televisie. Anna Nooshin is nieuwe covergirl voor decembernummer van Elle Bekijk deze video » Anna Nooshin onderzoekt schoonheid: "Ik wil geen nepbillen of nepborsten" Bekijk deze video » Chantal Janzen bedenkt waarom Anna Nooshin veel meer kritiek krijgt op Instagram-foto’s Bekijk deze video »
Entertainment :
Influencers falen massaal op televisie: 'Het is gewoon niet heel boeiend'

Veel online influencers maken de stap naar televisie. Hoe succesvol ze ook zijn op het internet, op televisie mislukt het vrijwel altijd. Dit gaat ook op voor Anna Nooshin en Nienke Plas. Online hebben ze honderdduizenden volgers, maar op televisie zijn de kijkcijfers tragisch.

Kijkcijfers
De programma's van Anna en Nienke scoorde beide in de eerste week al niet goed. Ze gingen van 150.000 kijkers naar 100.000 en zitten weken later amper boven de 50.000. Volgens mediajournalist Rob Goossens worden programma's met meer kijkers al van de buis gehaald.

Bekijk hierboven het fragment van de Telegraaf over influencers op televisie.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Influencers falen massaal op televisie: 'Het is gewoon niet heel boeiend' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV