Vanavond in Pauw: rapper Stien den Hollander (S10), Viggo Waas over voorstelling en meer

Vanavond in Pauw: rapper Stien den Hollander (S10), Viggo Waas over voorstelling en meer

Vanavond in Pauw: rapper Stien den Hollander (S10), Viggo Waas over voorstelling en meer Vanavond in Pauw: Daniël is in Nederland geboren en getogen, maar zit al vier weken vast om te worden uitgezet naar de Dominicaanse Republiek. Pauw spreekt met hem vanuit het detentiecentrum en zijn vrienden en familie zijn te gast. Rapper Stien den Hollander, alias S10, is pas negentien en schrijft zulke indrukwekkende liedjes dat ze gezien wordt als hét aanstormende muziektalent van dit moment. Roel Maalderink over de kunst van het straatinterview. Viggo Waas staat solo op het toneel in De Meestervoorspeller. Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je ziet daarna de leukste fragmenten uit Pauw terug bij Gids.tv. Pauw gemist? Hilarische uitleg van 87-jarige Evert over zijn start-upbedrijfje Bekijk deze video » Roel van Velzen doet aan zelftherapie: podcast Roels Sofasessie gaat over scheiden Bekijk deze video » Iris Hond was dakloos en maakt daar met Home een persoonlijke voorstelling over Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond in Pauw: rapper Stien den Hollander (S10), Viggo Waas over voorstelling en meer

Vanavond in Pauw:

  • Daniël is in Nederland geboren en getogen, maar zit al vier weken vast om te worden uitgezet naar de Dominicaanse Republiek. Pauw spreekt met hem vanuit het detentiecentrum en zijn vrienden en familie zijn te gast.
  • Rapper Stien den Hollander, alias S10, is pas negentien en schrijft zulke indrukwekkende liedjes dat ze gezien wordt als hét aanstormende muziektalent van dit moment.
  • Roel Maalderink over de kunst van het straatinterview.
  • Viggo Waas staat solo op het toneel in De Meestervoorspeller.

Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je ziet daarna de leukste fragmenten uit Pauw terug bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Pauw: rapper Stien den Hollander (S10), Viggo Waas over voorstelling en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV