Man doodgestoken in Hoogvliet, aanleiding is nog onbekend

Man doodgestoken in Hoogvliet, aanleiding is nog onbekend

Man <em>doodgestoken</em> in Hoogvliet, aanleiding is nog onbekend In Hoogvliet is een man op de Cromme Meth neergestoken. Hij raakte zwaargewond en stierf later aan zijn verwondingen. Wat de aanleiding van steekpartij was is voor nu nog onduidelijk. De politie heeft een 40-jarige verdachte uit Spijkernisse aangehouden. Bekijk hierboven de beelden die Hart van Nederland maakte van de nasleep van de steekpartij Zoon voormalige Duitse president Von Weizsäcker doodgestoken tijdens lezing. Bekijk de eerste beelden. Bekijk deze video » Hulpverleners hebben geen schuld aan de dood van Sarah Papenheim Bekijk deze video » Vrouw doodgestoken in woning Amsterdam-Noord Bekijk deze video »
Nieuws :
Man doodgestoken in Hoogvliet, aanleiding is nog onbekend

In Hoogvliet is een man op de Cromme Meth neergestoken. Hij raakte zwaargewond en stierf later aan zijn verwondingen. Wat de aanleiding van steekpartij was is voor nu nog onduidelijk. De politie heeft een 40-jarige verdachte uit Spijkernisse aangehouden.

Bekijk hierboven de beelden die Hart van Nederland maakte van de nasleep van de steekpartij

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Man doodgestoken in Hoogvliet, aanleiding is nog onbekend of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV