19-jarige Daniël zit in de gevangenis omdat hij geen paspoort heeft

19-jarige Daniël zit in de gevangenis omdat hij geen paspoort heeft

19-jarige Daniël zit in de <em>gevangenis</em> omdat hij geen <em>paspoort</em> heeft Daniël van 19 zit in de gevangenis omdat hij geen Nederlands paspoort heeft. Hij is hier geboren en getogen maar wordt misschien toch uitgezet naar de Dominicaanse Republiek. UitzettingZijn vrienden zijn een petitie gestart om aandacht te vragen voor de zaak van Daniël: "Nu wordt hij aan zijn lot overgelaten door de immigratiedienst". In februari zal de rechter bepalen of Daniël daadwerkelijk wordt uitgezet. Bekijk hierboven het hele verslag van NOS over de zaak van Daniël. Moordenaar van broer Nabil B. wil niet toegeven dat hij voor Ridouan Taghi werkte Bekijk deze video » Chinese Dromen: Ruben Terlou volgt Chinese Rijdende Rechter Bekijk deze video » Utrechtse tramschutter Gökmen T. krijgt verplicht een advocaat toegewezen Bekijk deze video »
Nieuws :
19-jarige Daniël zit in de gevangenis omdat hij geen paspoort heeft

Daniël van 19 zit in de gevangenis omdat hij geen Nederlands paspoort heeft. Hij is hier geboren en getogen maar wordt misschien toch uitgezet naar de Dominicaanse Republiek.

Uitzetting
Zijn vrienden zijn een petitie gestart om aandacht te vragen voor de zaak van Daniël: "Nu wordt hij aan zijn lot overgelaten door de immigratiedienst". In februari zal de rechter bepalen of Daniël daadwerkelijk wordt uitgezet.

Bekijk hierboven het hele verslag van NOS over de zaak van Daniël.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 19-jarige Daniël zit in de gevangenis omdat hij geen paspoort heeft of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen