Kijk mee achter de schermen bij Huisvrouwen Bestaan Niet 2

Kijk mee achter de schermen bij Huisvrouwen Bestaan Niet 2

Kijk mee achter de schermen bij <em>Huisvrouwen Bestaan Niet 2</em> Patrick Martens geeft een rondleiding achter de schermen bij Huisvrouwen Bestaan Niet 2. Huisvrouwen Bestaan Niet 1 was de best bezochte Nederlandse film van 2017, reden genoeg om een tweede deel te maken. Bekijk hierboven de hele rondleiding die Koffietijd kreeg op de set. Lees hier alles over de film Huisvrouwen Bestaan Niet die op 12 december 2019 in première gaat. Elise Schaap over Wat is dan liefde: "De film is heel geloofwaardig" Bekijk deze video » 5 Uur Live: Daphne en Patrick krijgen Sinterklaascadeau met gedicht Bekijk deze video » Presenatator Patrick Martens kampt al jaren met slaapproblemen: "Het beheerst mijn leven" Bekijk deze video »
Film :
Kijk mee achter de schermen bij Huisvrouwen Bestaan Niet 2

Patrick Martens geeft een rondleiding achter de schermen bij Huisvrouwen Bestaan Niet 2. Huisvrouwen Bestaan Niet 1 was de best bezochte Nederlandse film van 2017, reden genoeg om een tweede deel te maken.

Bekijk hierboven de hele rondleiding die Koffietijd kreeg op de set. Lees hier alles over de film Huisvrouwen Bestaan Niet die op 12 december 2019 in première gaat.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk mee achter de schermen bij Huisvrouwen Bestaan Niet 2 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen