Sint & Paul Pakken Uit! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sint & Paul Pakken Uit! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sint & Paul Pakken Uit! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Paul de Leeuw is er ook dit jaar bij met zijn Sinterklaasshow op RTL 4. In Sint & Paul Pakken Uit! vieren ze de verjaardag van Sinterklaas tijdens een bonte avond. SurprisesPaul trekt lootjes met het hele publiek én alle bekende gasten en er worden surprises uitgedeeld. Het wordt een avond vol verrassingen. Een gezellige en vooral hilarische show. WensenUit talloze inzendingen zijn de meest ontroerende en grappige wensen geselecteerd die Paul en Sint op hilarische en originele wijze vervullen. De Miguel Wiels Live Band zorgt voor de muziek op deze Sinterklaasavond op RTL 4. Goede Tijden, Slechte Tijden: Wie volgt Jef op als Sinterklaas? Bekijk deze video » Paul de Leeuw maakt Sinterklaasgedicht voor dochter Badr Hari Bekijk deze video »
Uitzending :
Sint & Paul Pakken Uit!

Paul de Leeuw is er ook dit jaar bij met zijn Sinterklaasshow op RTL 4. In Sint & Paul Pakken Uit! vieren ze de verjaardag van Sinterklaas tijdens een bonte avond.

Surprises
Paul trekt lootjes met het hele publiek én alle bekende gasten en er worden surprises uitgedeeld. Het wordt een avond vol verrassingen. Een gezellige en vooral hilarische show.

Wensen
Uit talloze inzendingen zijn de meest ontroerende en grappige wensen geselecteerd die Paul en Sint op hilarische en originele wijze vervullen. De Miguel Wiels Live Band zorgt voor de muziek op deze Sinterklaasavond op RTL 4.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sint & Paul Pakken Uit! of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV