Vrouwelijke bevolking van Leiden voelt zich onveilig na een aanranding

Vrouwelijke bevolking van Leiden voelt zich onveilig na een aanranding

Vrouwelijke bevolking van <em>Leiden</em> voelt zich onveilig na een <em>aanranding</em> Gisteravond (4 december) is er in Leiden een vrouw aangerand in de Doelensteeg. Het heeft veel impact op de vrouwelijke bewoners die zich nu een stuk onvieliger voelen. De buurt bewoners hebben niks gehoord toen de aanranding plaatsvond. DaderDe politie is nu opzoek naar de dader die volgens omschrijving een licht getinte man tussen de 18 en 25 jaar. Hij is ongeveer één meter vijfenzeventig en heeft kort haar. Bekijk hierboven het hele verslag van Hart van Nederland over de aanranding in Leiden De Villa-deelneemster Marral doet boekje open over aanranding in realityshow Bekijk deze video » Hele aflevering #BOOS: Tim Hofman spreekt slachtoffer over seksschandaal in De Villa Bekijk deze video » Tim Hofman probeert via emo-tv een hedendaagse Moeder Teresa te zijn Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrouwelijke bevolking van Leiden voelt zich onveilig na een aanranding

Gisteravond (4 december) is er in Leiden een vrouw aangerand in de Doelensteeg. Het heeft veel impact op de vrouwelijke bewoners die zich nu een stuk onvieliger voelen. De buurt bewoners hebben niks gehoord toen de aanranding plaatsvond.

Dader
De politie is nu opzoek naar de dader die volgens omschrijving een licht getinte man tussen de 18 en 25 jaar. Hij is ongeveer één meter vijfenzeventig en heeft kort haar.

Bekijk hierboven het hele verslag van Hart van Nederland over de aanranding in Leiden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrouwelijke bevolking van Leiden voelt zich onveilig na een aanranding of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen