Roel Maalderink stelt gekste vragen aan gewone Nederlanders: "Ja, het zijn slachtoffers"

Roel Maalderink stelt gekste vragen aan gewone Nederlanders: "Ja, het zijn slachtoffers"

<em>Roel Maalderink</em> stelt gekste vragen aan gewone Nederlanders: &quot;Ja, het zijn slachtoffers&quot; Je ziet elke dag de leukste fragmenten uit Pauw op Gids.tv. Roel Maalderink is inmiddels een bekend figuur op internet door zijn interviewserie Voxpop. Dit is de afkorting van 'vox populi', oftewel: de stem van het volk. Maalderink gaat de straat op en stelt de gekste vragen aan gewone Nederlanders, wat tot hilarische situaties leidt. In feite, stelt Jeroen Pauw, zijn de ondervraagden gewoon slachtoffers. "Ja, maar wel vaak hele... Ja, maar wel... wel... Ja, klopt." Bekijk het fragment uit Pauw hierboven. Daniël Buter legt telefonisch zijn situatie uit: "Het is een heel ingewikkeld verhaal" Bekijk deze video » Femke Halsema zet alles op alles om Daniël Buter de cel uit te krijgen Bekijk deze video »
Talkshow :
Roel Maalderink stelt gekste vragen aan gewone Nederlanders: "Ja, het zijn slachtoffers"

Je ziet elke dag de leukste fragmenten uit Pauw op Gids.tv.

Roel Maalderink is inmiddels een bekend figuur op internet door zijn interviewserie Voxpop. Dit is de afkorting van 'vox populi', oftewel: de stem van het volk. Maalderink gaat de straat op en stelt de gekste vragen aan gewone Nederlanders, wat tot hilarische situaties leidt. In feite, stelt Jeroen Pauw, zijn de ondervraagden gewoon slachtoffers. "Ja, maar wel vaak hele... Ja, maar wel... wel... Ja, klopt."

Bekijk het fragment uit Pauw hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roel Maalderink stelt gekste vragen aan gewone Nederlanders: "Ja, het zijn slachtoffers" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen