Buienradar: kletsnat, optocht van depressies en fronten

Buienradar: kletsnat, optocht van depressies en fronten

Het is vrijdag erg regenachtig in Nederland. Flinke buien wisselen elkaar af en het voelt guur aan. Buienradar spreekt zelfs van een ware optocht van depressies en fronten. Het blijft dan ook de hele dag regenen. Positief punt is dat het niet koud is voor de tijd van het jaar, met uitschieters tot wel elf graden aan de kust. Zaterdag blijft het grotendeels droog maar de dagen daarna is een paraplu wederom noodzakelijk. Bekijk hieronder hoe de buien zich de komende uren ontwikkelen:

Actuele Buienradar

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

<em>Buienradar</em>: kletsnat, optocht van depressies en fronten Het is vrijdag erg regenachtig in Nederland. Flinke buien wisselen elkaar af en het voelt guur aan. Buienradar spreekt zelfs van een ware optocht van depressies en fronten. Het blijft dan ook de hele dag regenen. Positief punt is dat het niet koud is voor de tijd van het jaar, met uitschieters tot wel elf graden aan de kust. Zaterdag blijft het grotendeels droog maar de dagen daarna is een paraplu wederom noodzakelijk. Bekijk hieronder hoe de buien zich de komende uren ontwikkelen: Actuele Buienradar Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Chantal Janzen brengt kerstsingle uit met Marco Borsato, Gordon en Youp van 't Hek Bekijk deze video »
Weer :
Buienradar: kletsnat, optocht van depressies en fronten
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Buienradar: kletsnat, optocht van depressies en fronten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen