Samantha de Jong deelt vurige kus met nieuwe vriend

Samantha de Jong deelt vurige kus met nieuwe vriend

<em>Samantha de Jong</em> deelt vurige kus met nieuwe vriend UDATE: Samantha heeft de video van haar Instagrampagina verwijderd, net als alle foto's samen met haar nieuwe vlam. Naar de reden kunnen we alleen maar gissen. Samantha de Jong lijkt weer helemaal verliefd te zijn en dat deelt ze graag met heel Nederland. Op een video, die ze op haar Instagrampagina plaatste, is te zien hoe ze flink aan het zoenen is met ene Sonny, die ze nu al My Love noemt. Ook schrijft ze dat ze van hem houdt. Bekijk beelden van hun vurige kus hierboven. Bekijk ook Samantha de Jong, Barbie, wordt wakker gelikt Bekijk deze video » Samantha de Jong over Duindorp-rellen: "Niemand pakt onze traditie af" Bekijk deze video » Buienradar: kletsnat, optocht van depressies en fronten Bekijk deze video »
Show :
Samantha de Jong deelt vurige kus met nieuwe vriend

UDATE: Samantha heeft de video van haar Instagrampagina verwijderd, net als alle foto's samen met haar nieuwe vlam. Naar de reden kunnen we alleen maar gissen.

Samantha de Jong lijkt weer helemaal verliefd te zijn en dat deelt ze graag met heel Nederland. Op een video, die ze op haar Instagrampagina plaatste, is te zien hoe ze flink aan het zoenen is met ene Sonny, die ze nu al My Love noemt. Ook schrijft ze dat ze van hem houdt. Bekijk beelden van hun vurige kus hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samantha de Jong deelt vurige kus met nieuwe vriend of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen