Ook Anouk mengt zich in ophef Zwarte Piet-foto André Hazes

Ook Anouk mengt zich in ophef Zwarte Piet-foto André Hazes

Ook Anouk mengt zich in ophef <em>Zwarte Piet-foto</em> André Hazes Het is al langer bekend dat Anouk een fel tegenstandster is van Zwarte Piet en dat liet ze ook op 5 december nog maar eens blijken. Er was nogal wat ophef vanwege een foto die André Hazes plaatste waarop Zwarte Pieten te zien waren. Onder andere Glennis Grace viel hem daarop aan en ook rapper Frenna kon de post niet waarderen. OntvolgenHet was voor hem zelfs reden om André Hazes te ontvolgen. Dat laatste kan dan weer op steun van Anouk rekenen, die hem er voor bedankt. De discussie lijkt nog lang niet voorbij en zal in 2020 ongetwijfeld weer in alle hevigheid losbarsten. Bekijk de zowel gewraakte als bejubelde foto van Hazes met de opmerking van Anouk hierboven. Bekijk ook Sylvana Simons: "Zwarte Piet is een ontwrichtende figuur waar we afscheid van moeten nemen" Bekijk deze video » Sinterklaas en Zwarte Piet aangevallen in Den Haag: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Show :
Ook Anouk mengt zich in ophef Zwarte Piet-foto André Hazes

Het is al langer bekend dat Anouk een fel tegenstandster is van Zwarte Piet en dat liet ze ook op 5 december nog maar eens blijken. Er was nogal wat ophef vanwege een foto die André Hazes plaatste waarop Zwarte Pieten te zien waren. Onder andere Glennis Grace viel hem daarop aan en ook rapper Frenna kon de post niet waarderen.

Ontvolgen
Het was voor hem zelfs reden om André Hazes te ontvolgen. Dat laatste kan dan weer op steun van Anouk rekenen, die hem er voor bedankt. De discussie lijkt nog lang niet voorbij en zal in 2020 ongetwijfeld weer in alle hevigheid losbarsten. Bekijk de zowel gewraakte als bejubelde foto van Hazes met de opmerking van Anouk hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ook Anouk mengt zich in ophef Zwarte Piet-foto André Hazes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen