Angela de Jong niet enthousiast over cast Dancing On Ice

Angela de Jong niet enthousiast over cast Dancing On Ice

<em>Angela de Jong</em> niet enthousiast over cast <em>Dancing On Ice</em> Angela de Jong besprak vrijdagochtend de Sinterklaasshows, de eenmalige terugkeer van Kopspijkers en Dancing On Ice. Op dat laatste programma zit De Jong niet enorm te wachten. "De trend is een beetje dat Nederland klaar is met BNers die kunstjes doen." CastDe tv-recensente stond niet te springen toen ze hoorde welke BNers er met het schaatsprogramma meedoen: "Ik weet het niet, er zit nou niet iemand in de cast waarvan ik denk, daar ben ik nou heel benieuwd naar. Maar misschien zitten er toch heel veel mensen klaar." Bekijk het hele fragment van De Ochtendshow To Go hierboven. Bekijk ook Charly Luske bezorgt coach Dancing On Ice hartverzakkingen Bekijk deze video » Ook Anouk mengt zich in ophef Zwarte Piet-foto André Hazes Bekijk deze video » André Hazes en Bridget Maasland vermaken zich in Parijs Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong niet enthousiast over cast Dancing On Ice

Angela de Jong besprak vrijdagochtend de Sinterklaasshows, de eenmalige terugkeer van Kopspijkers en Dancing On Ice. Op dat laatste programma zit De Jong niet enorm te wachten. "De trend is een beetje dat Nederland klaar is met BNers die kunstjes doen."

Cast
De tv-recensente stond niet te springen toen ze hoorde welke BNers er met het schaatsprogramma meedoen: "Ik weet het niet, er zit nou niet iemand in de cast waarvan ik denk, daar ben ik nou heel benieuwd naar. Maar misschien zitten er toch heel veel mensen klaar." Bekijk het hele fragment van De Ochtendshow To Go hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong niet enthousiast over cast Dancing On Ice of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen