André Hazes en Bridget Maasland vermaken zich in Parijs

André Hazes en Bridget Maasland vermaken zich in Parijs

André Hazes en <em>Bridget Maasland</em> vermaken zich in Parijs Terwijl half Nederland pakjesavond vierde, waren Bridget Maasland en André Hazes met hele andere dingen bezig: ze vierden de liefde in de stad van de liefde, Parijs. Show"Je kan het allemaal ook niet doen", schrijft Maasland bij een video die ze op haar Instagrampagina plaatste. Ook legde ze het liefdesgeluk vast op twee foto's die ze met haar volgers deelt. Hazes is iets minder scheutig met het delen van romantische kiekjes, hij houdt het bij een foto van een show die ze samen bezochten. Bekijk die hieronder. Bekijk ook André Hazes: "Bridget mag zich niet bemoeien met opzetten kerstboom" Bekijk deze video » Ook Anouk mengt zich in ophef Zwarte Piet-foto André Hazes Bekijk deze video »
Show :
André Hazes en Bridget Maasland vermaken zich in Parijs

Terwijl half Nederland pakjesavond vierde, waren Bridget Maasland en André Hazes met hele andere dingen bezig: ze vierden de liefde in de stad van de liefde, Parijs.

Show
"Je kan het allemaal ook niet doen", schrijft Maasland bij een video die ze op haar Instagrampagina plaatste. Ook legde ze het liefdesgeluk vast op twee foto's die ze met haar volgers deelt. Hazes is iets minder scheutig met het delen van romantische kiekjes, hij houdt het bij een foto van een show die ze samen bezochten. Bekijk die hieronder.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op André Hazes en Bridget Maasland vermaken zich in Parijs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen