Sinterklaas en Zwarte Piet aangevallen in Den Haag: bekijk de beelden

Sinterklaas en Zwarte Piet aangevallen in Den Haag: bekijk de beelden

Sinterklaas en <em>Zwarte Piet</em> aangevallen in Den Haag: bekijk de beelden Ook in Den Haag is niet iedereen het eens over de kleur van Zwarte Piet en of dat wel of niet iets met racisme te maken heeft. Het leidde donderdagavond tot flink wat onrust, waarbij Sint en Piet zelfs werden aangevallen: "Wegwezen broer. Geen racisme", werd daarbij geroepen. GeduwdOp de beelden is te zien hoe tegenstanders het kinderfeest duidelijk aan het verpesten zijn met deze agressieve actie. Sinterklaas werd zelfs geduwd waardoor zijn mijter afviel. Dat kan toch nooit de bedoeling zijn tijdens een gezellige pakjesavond. Bekijk de beelden van Omroep West hierboven. Bekijk ook Glennis Grace valt André Hazes aan vanwege Zwarte Piet: "Mijn hart huilt..." Bekijk deze video » Ook Anouk mengt zich in ophef Zwarte Piet-foto André Hazes Bekijk deze video » André Hazes en Bridget Maasland vermaken zich in Parijs Bekijk deze video »
Nieuws :
Sinterklaas en Zwarte Piet aangevallen in Den Haag: bekijk de beelden

Ook in Den Haag is niet iedereen het eens over de kleur van Zwarte Piet en of dat wel of niet iets met racisme te maken heeft. Het leidde donderdagavond tot flink wat onrust, waarbij Sint en Piet zelfs werden aangevallen: "Wegwezen broer. Geen racisme", werd daarbij geroepen.

Geduwd
Op de beelden is te zien hoe tegenstanders het kinderfeest duidelijk aan het verpesten zijn met deze agressieve actie. Sinterklaas werd zelfs geduwd waardoor zijn mijter afviel. Dat kan toch nooit de bedoeling zijn tijdens een gezellige pakjesavond. Bekijk de beelden van Omroep West hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sinterklaas en Zwarte Piet aangevallen in Den Haag: bekijk de beeldenActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen