WK boksen Ruiz vs Joshua live op tv

WK boksen Ruiz vs Joshua live op tv

WK boksen <em>Ruiz vs Joshua</em> live op tv In de 'Clash On The Dunes' nemen topboksers Andy Ruiz Jr. en Anthony Joshua een half jaar na hun eerste gevecht opnieuw tegen elkaar op. Begin juni was het een grote verrassing dat Ruiz won en de wereldtitels van Joshua overnam. Nu is de laatste uit op wraak. Bekijk de trailer voor het wereldtitelgevecht hierboven. Ruiz vs. Joshua is zaterdag 7 december vanaf 21.00 uur te zien op RTL 7. Lees hier meer over Ruiz vs. Joshua op tv. Remy Bonjasky: "Er zijn momenten geweest dat ik dacht: ik red het niet meer" Bekijk deze video » Bokser Arnold Vanderlyde wilde eigenlijk voetballer worden Bekijk deze video »
Sport :
WK boksen Ruiz vs Joshua live op tv

In de 'Clash On The Dunes' nemen topboksers Andy Ruiz Jr. en Anthony Joshua een half jaar na hun eerste gevecht opnieuw tegen elkaar op. Begin juni was het een grote verrassing dat Ruiz won en de wereldtitels van Joshua overnam. Nu is de laatste uit op wraak. Bekijk de trailer voor het wereldtitelgevecht hierboven.

Ruiz vs. Joshua is zaterdag 7 december vanaf 21.00 uur te zien op RTL 7. Lees hier meer over Ruiz vs. Joshua op tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op WK boksen Ruiz vs Joshua live op tv of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen