Paul de Leeuw gecharmeerd door model met vitiligo: "Ook door je lippen"

Paul de Leeuw gecharmeerd door model met vitiligo: "Ook door je lippen"

Paul de Leeuw gecharmeerd door model met <em>vitiligo</em>: &quot;Ook door je lippen&quot; Paul de Leeuw heeft zaterdagavond Gideon Allen te gast, een mannelijk model dat naast zijn goede looks ook opvalt vanwege zijn opvallende kenmerk: hij heeft vitiligo. Gideon vertelt: "Ik was helemaal donker." De Leeuw is duidelijk gecharmeerd van het model en steekt dat niet onder stoelen of banken. Bekijk het fragment van Pauls Nummer 1 Show hierboven. Pauls Nummer 1 Show is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Pauls Nummer 1 Show terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Buienradar: kletsnat, optocht van depressies en fronten Bekijk deze video » André Hazes en Bridget Maasland vermaken zich in Parijs Bekijk deze video » Amalia 16 jaar: "Misschien geeft Máxima wel een surpriseparty" Bekijk deze video »
TV :
Paul de Leeuw gecharmeerd door model met vitiligo: "Ook door je lippen"

Paul de Leeuw heeft zaterdagavond Gideon Allen te gast, een mannelijk model dat naast zijn goede looks ook opvalt vanwege zijn opvallende kenmerk: hij heeft vitiligo. Gideon vertelt: "Ik was helemaal donker." De Leeuw is duidelijk gecharmeerd van het model en steekt dat niet onder stoelen of banken. Bekijk het fragment van Pauls Nummer 1 Show hierboven.

Pauls Nummer 1 Show is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Pauls Nummer 1 Show terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Paul de Leeuw gecharmeerd door model met vitiligo: "Ook door je lippen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen