Utopia: inwoners druk in de weer met kerstboom

Utopia: inwoners druk in de weer met kerstboom

<em>Utopia</em>: inwoners druk in de weer met kerstboom De inwoners van Utopia maken zich op voor de laatste kerst die gevierd zal worden in het realityprogramma. Ze zijn druk bezig met het naar binnen halen van de kerstboom en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Bekijk het fragment van Utopia hierboven. Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Utopia: onrust en tranen vanwege zwarte envelop Bekijk deze video » Utopia: Merel en Brandon zijn Sint en Piet Bekijk deze video » Moeder van Carlo Boszhard bezoekt Utopia: "Ik mag niet meedoen!" Bekijk deze video »
TV :
Utopia: inwoners druk in de weer met kerstboom

De inwoners van Utopia maken zich op voor de laatste kerst die gevierd zal worden in het realityprogramma. Ze zijn druk bezig met het naar binnen halen van de kerstboom en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Bekijk het fragment van Utopia hierboven.

Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Utopia: inwoners druk in de weer met kerstboom of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen