Samenvatting Nederland - Noorwegen (WK Handbal)

Samenvatting Nederland - Noorwegen (WK Handbal)

Samenvatting <em>Nederland - Noorwegen</em> (WK Handbal) In de tweede poulefase speelt Nederland zondag (8 december) de eerste wedstrijd tegen Denemarken. Na de wedstrijd vind je de samenvatting op Gids.tv. Langzaam maar zeker komen de Nederlandse handbalvrouwen in de topvorm die nodig is om het wereldkampioenschap te winnen. Nadat ze eerder topland Servië aan de zegekar bonden, boekten ze vandaag een historische zege op Noorwegen. Voor het eerst in twintig jaar werd gewonnen van de handbalgrootmacht: 30-28. Nederland gaat als groepswinnaar door naar de volgende ronde. Bekijk de samenvatting van Nederland - Noorwegen hierboven. Samenvatting Nederland - Cuba (WK Handbal dames) Bekijk deze video » Samenvatting Servië - Nederland (WK Handbal) Bekijk deze video »
Sport :
Samenvatting Nederland - Noorwegen (WK Handbal)

In de tweede poulefase speelt Nederland zondag (8 december) de eerste wedstrijd tegen Denemarken. Na de wedstrijd vind je de samenvatting op Gids.tv.

Langzaam maar zeker komen de Nederlandse handbalvrouwen in de topvorm die nodig is om het wereldkampioenschap te winnen. Nadat ze eerder topland Servië aan de zegekar bonden, boekten ze vandaag een historische zege op Noorwegen. Voor het eerst in twintig jaar werd gewonnen van de handbalgrootmacht: 30-28. Nederland gaat als groepswinnaar door naar de volgende ronde.

Bekijk de samenvatting van Nederland - Noorwegen hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Nederland - Noorwegen (WK Handbal) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen