Wilde achtervolging na overval op juwelier in Florida, bekijk hier de beelden

Wilde achtervolging na overval op juwelier in Florida, bekijk hier de beelden

Wilde achtervolging na overval op juwelier in <em>Florida</em>, bekijk hier de beelden Een gewapende overval in Florida is geëindigd in een wilde achtervolging met vier doden. Twee gewapende mannen overvielen een juwelier en sloegen daarna op de vlucht met een gestolen busje. De overvallers kwamen vast te staan in het verkeer en er ontstond een vuurgevecht. Bekijk de heftige beelden van de overval hierboven. Schietpartij Veldhoven: drie gewonden bij schietpartij tijdens autoachtervolging Bekijk deze video » Politie in Wales filmt bloedstollende achtervolging Bekijk deze video » André Hazes en Bridget Maasland vastgelegd door paparazzi Bekijk deze video »
Nieuws :
Wilde achtervolging na overval op juwelier in Florida, bekijk hier de beelden

Een gewapende overval in Florida is geëindigd in een wilde achtervolging met vier doden. Twee gewapende mannen overvielen een juwelier en sloegen daarna op de vlucht met een gestolen busje. De overvallers kwamen vast te staan in het verkeer en er ontstond een vuurgevecht.

Bekijk de heftige beelden van de overval hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wilde achtervolging na overval op juwelier in Florida, bekijk hier de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen