Rachel Hazes heeft wél een klik met schoondochter Bridget Maasland

Rachel Hazes heeft wél een klik met schoondochter Bridget Maasland

Het waren verwarde tijden voor de familie Hazes. Nadat onlangs bekend is geworden dat de relatie van André Hazes (25) en Monique Westenberg (41) kapot is gegaan, kwam niet veel later in het nieuws dat Hazes een nieuwe liefde had gevonden: Bridget Maasland (45). André's moeder Rachel Hazes reageert vrijdag voor het eerst op de breuk en op de nieuwe liefde van André.

"Het is niet gelukt"
Het contact tussen André en zijn moeder Rachel is na jaren weer verbeterd: "Iedere dag bellen we met elkaar en we hebben de grootste gein samen", vertelt Rachel aan RTL Boulevard. Als Rachel naar haar mening wordt gevraagd betreft de breuk tussen André en Monique, antwoordt ze: "Het is allemaal de keuze aan André en als hij honderd jaar met haar was geworden, dan was hij dat lekker geworden. Maar het is niet gelukt."

Kortaf
In de video uit 2015, onderaan dit artikel, wordt gesproken over de breuk tussen André, Rachel en Roxeanne. Het gezin organiseerde vroeger altijd een jaarlijks familie uitje naar Amerika, en dat was volgens De Telegraaf in de winter van 2014 niet gebeurd omdat André zijn Monique mee wilde hebben, en “dat wilde Rachel Hazes weer niet”, meldt De Telegraaf. Vanaf die tijd weten we dat de relatie tussen moeder en schoondochter niet hecht was, en dat wordt ook vandaag weer bevestigd in het interview met Rachel dat RTL Boulevard vrijdag deelt. Op de vraag "Hoe is jouw contact met Monique?", antwoordt Rachel: "Ja, niet. Voor de rest zeg ik er niks over." "Dat was er niet en dat is er niet", bevestigt ze.

Rachel blij met Bridget Maasland
Rachel is wel blij met haar nieuwe schoondochter Bridget Maasland. De moeder van André doet vanavond in RTL Boulevard een boekje open over het contact met Bridget Maasland.

Vanavond (vrijdag 6 december) in RTL Boulevard doet Rachel een boekje open over het contact met haar nieuwe schoondochter Bridget Maasland, met wie ze wél een klik heeft. Het gehele interview is te zien om 18:35 uur op RTL 4.

<em>Rachel Hazes</em> heeft wél een klik met schoondochter <em>Bridget Maasland</em> Het waren verwarde tijden voor de familie Hazes. Nadat onlangs bekend is geworden dat de relatie van André Hazes (25) en Monique Westenberg (41) kapot is gegaan, kwam niet veel later in het nieuws dat Hazes een nieuwe liefde had gevonden: Bridget Maasland (45). André's moeder Rachel Hazes reageert vrijdag voor het eerst op de breuk en op de nieuwe liefde van André. "Het is niet gelukt"Het contact tussen André en zijn moeder Rachel is na jaren weer verbeterd: "Iedere dag bellen we met elkaar en we hebben de grootste gein samen", vertelt Rachel aan RTL Boulevard. Als Rachel naar haar mening wordt gevraagd betreft de breuk tussen André en Monique, antwoordt ze: "Het is allemaal de keuze aan André en als hij honderd jaar met haar was geworden, dan was hij dat lekker geworden. Maar het is niet gelukt." André Hazes en Monique Westenberg vieren samen pakjesavond Bekijk deze video » KortafIn de video uit 2015, onderaan dit artikel, wordt gesproken over de breuk tussen André, Rachel en Roxeanne. Het gezin organiseerde vroeger altijd een jaarlijks familie uitje naar Amerika, en dat was volgens De Telegraaf in de winter van 2014 niet gebeurd omdat André zijn Monique mee wilde hebben, en “dat wilde Rachel Hazes weer niet”, meldt De Telegraaf. Vanaf die tijd weten we dat de relatie tussen moeder en schoondochter niet hecht was, en dat wordt ook vandaag weer bevestigd in het interview met Rachel dat RTL Boulevard vrijdag deelt. Op de vraag "Hoe is jouw contact met Monique?", antwoordt Rachel: "Ja, niet. Voor de rest zeg ik er niks over." "Dat was er niet en dat is er niet", bevestigt ze. André Hazes: ‘Monique blijft altijd mijn eerste liefde’ Bekijk deze video » Rachel blij met Bridget MaaslandRachel is wel blij met haar nieuwe schoondochter Bridget Maasland. De moeder van André doet vanavond in RTL Boulevard een boekje open over het contact met Bridget Maasland. Vanavond (vrijdag 6 december) in RTL Boulevard doet Rachel een boekje open over het contact met haar nieuwe schoondochter Bridget Maasland, met wie ze wél een klik heeft. Het gehele interview is te zien om 18:35 uur op RTL 4.
Entertainment :
Rachel Hazes heeft wél een klik met schoondochter Bridget Maasland
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rachel Hazes heeft wél een klik met schoondochter Bridget Maasland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen