Mattie Valk bewondert Fred's kerstboom: "Hoe kom je nou aan zo'n grote boom?"

Mattie Valk bewondert Fred's kerstboom: "Hoe kom je nou aan zo'n grote boom?"

<em>Mattie Valk</em> bewondert <em>Fred's</em> kerstboom: &quot;Hoe kom je nou aan zo'n grote boom?&quot; Mattie Valk heeft Fred van Leer geappt want Mattie zag de enorme kerstboom van Fred op zijn Instagram. Fred woont ook in Rotterdam en de radio dj vroeg zich af hoe de stylist aan zo'n joekel van een boom komt. Oh denneboom...De ontzettend grote en vrolijke kerstboom van Fred is erg populair. De stylist krijgt er enorm veel positieve reacties op. Zie de Instagram post hieronder om Fred's zijn creatie te bewonderen: "Nee, nee, nee, nee, neeee!"Radio dj Mattie wil dus ook graag zo'n boom, maar toen zag hij in een reclamefolder kleine kerstboompjes en hij dacht waarom ook niet: "kleine boompjes zijn ook oke." Maar daar is Fred van Leer het totaal niet mee eens: "Nee, nee, nee, nee, neeee!" Beluister hierboven het kerstbomengesprek bij Qmusic met Mattie en Fred.
Entertainment :
Mattie Valk bewondert Fred's kerstboom: "Hoe kom je nou aan zo'n grote boom?"

Mattie Valk heeft Fred van Leer geappt want Mattie zag de enorme kerstboom van Fred op zijn Instagram. Fred woont ook in Rotterdam en de radio dj vroeg zich af hoe de stylist aan zo'n joekel van een boom komt.

Oh denneboom...
De ontzettend grote en vrolijke kerstboom van Fred is erg populair. De stylist krijgt er enorm veel positieve reacties op. Zie de Instagram post hieronder om Fred's zijn creatie te bewonderen:

"Nee, nee, nee, nee, neeee!"
Radio dj Mattie wil dus ook graag zo'n boom, maar toen zag hij in een reclamefolder kleine kerstboompjes en hij dacht waarom ook niet: "kleine boompjes zijn ook oke." Maar daar is Fred van Leer het totaal niet mee eens: "Nee, nee, nee, nee, neeee!"

Beluister hierboven het kerstbomengesprek bij Qmusic met Mattie en Fred.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mattie Valk bewondert Fred's kerstboom: "Hoe kom je nou aan zo'n grote boom?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen