Arie Boomsma wordt voor de derde keer vader: "Romy is zwanger"

Arie Boomsma wordt voor de derde keer vader: "Romy is zwanger"

Babynieuws van de familie Boomsma. Arie Boomsma (45) laat vrijdagmiddag via Instagram weten: "Romy is zwanger. We krijgen een derde kindje." Ook Romy Boomsma deelt het babynieuws op Instagram, dit doet ze door middel van een prachtige zwangerschapsfoto.

"Zo bijzonder om weer mee te maken"
Romy Boomsma (27) en Arie hebben al zoontje Mozes Wolf en dochtertje Bobby Jo en nu komt er een derde bij. Op Instagram deelt de brunette een zwangerschapsfoto en schrijft: "Zo bijzonder om weer mee te mogen maken, Arie en ik verwachten ons derde kindje." Bekijk het kiekje van Romy hieronder:

"Er gaat niets boven thuiskomen"
Arie Boomsma is dol op zijn kinderen: "Één van de leukste dingen aan reizen is het thuiskomen, zegt mijn moeder vaak. Voor werken geldt hetzelfde. Hoe leuk dat werk ook is, hoe mooi de ervaringen en ontmoetingen ook zijn. Er gaat niets boven thuiskomen", schrijft Arie Boomsma bij de onderstaande video van zijn twee kinderen Mozes en Bobby Jo.

<em>Arie Boomsma</em> wordt voor de derde keer vader: &quot;Romy is zwanger&quot; Babynieuws van de familie Boomsma. Arie Boomsma (45) laat vrijdagmiddag via Instagram weten: "Romy is zwanger. We krijgen een derde kindje." Ook Romy Boomsma deelt het babynieuws op Instagram, dit doet ze door middel van een prachtige zwangerschapsfoto. "Zo bijzonder om weer mee te maken"Romy Boomsma (27) en Arie hebben al zoontje Mozes Wolf en dochtertje Bobby Jo en nu komt er een derde bij. Op Instagram deelt de brunette een zwangerschapsfoto en schrijft: "Zo bijzonder om weer mee te mogen maken, Arie en ik verwachten ons derde kindje." Bekijk het kiekje van Romy hieronder: "Er gaat niets boven thuiskomen"Arie Boomsma is dol op zijn kinderen: "Één van de leukste dingen aan reizen is het thuiskomen, zegt mijn moeder vaak. Voor werken geldt hetzelfde. Hoe leuk dat werk ook is, hoe mooi de ervaringen en ontmoetingen ook zijn. Er gaat niets boven thuiskomen", schrijft Arie Boomsma bij de onderstaande video van zijn twee kinderen Mozes en Bobby Jo.
Entertainment :
Arie Boomsma wordt voor de derde keer vader: "Romy is zwanger"
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Arie Boomsma wordt voor de derde keer vader: "Romy is zwanger" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen