André Hazes verbrandt de sinterklaas calorieën en gaat tot het gaatje

André Hazes verbrandt de sinterklaas calorieën en gaat tot het gaatje

<em>André Hazes</em> verbrandt de sinterklaas calorieën en gaat tot het gaatje Zanger André Hazes is veel onderweg voor zijn werk, maar de sportschool mag niet worden overgeslagen. Vooral in december gaan er heel wat calorieën door ons mondje. Hazes moet hetzelfde hebben gedacht en stond 6 december direct in de gym om de pepernoten, chocoladeletters en taaitaai te verbranden. "Niet opgeven he"Vrijdag deelt Hazes een video waarin hij zich goed in het zweet werkt. We kunnen zien dat hij veel moeite heeft met het tillen van de gewichten, maar de zanger wordt goed aangemoedigd door zijn coach: "Lekker, kom op, door, door door, door. Juist ga door. Niet opgeven he. Goed zo, kom op", zijn de woorden die ervoor zorgen dat André tot het gaatje gaat. Bekijk hierboven de beelden van Hazes in de sportschool. André Hazes Jr. durft Sinterklaas niet aan te kijken Bekijk deze video » André Hazes vertelt geniale grap in De Slimste Mens BE Bekijk deze video » André Hazes en Bridget Maasland vermaken zich in Parijs Bekijk deze video » André Hazes wilde niemand teleurstellen met pietenfoto: "Gewoon een leuke foto" Bekijk deze video »
Entertainment :
André Hazes verbrandt de sinterklaas calorieën en gaat tot het gaatje

Zanger André Hazes is veel onderweg voor zijn werk, maar de sportschool mag niet worden overgeslagen. Vooral in december gaan er heel wat calorieën door ons mondje. Hazes moet hetzelfde hebben gedacht en stond 6 december direct in de gym om de pepernoten, chocoladeletters en taaitaai te verbranden.

"Niet opgeven he"
Vrijdag deelt Hazes een video waarin hij zich goed in het zweet werkt. We kunnen zien dat hij veel moeite heeft met het tillen van de gewichten, maar de zanger wordt goed aangemoedigd door zijn coach: "Lekker, kom op, door, door door, door. Juist ga door. Niet opgeven he. Goed zo, kom op", zijn de woorden die ervoor zorgen dat André tot het gaatje gaat.

Bekijk hierboven de beelden van Hazes in de sportschool.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André Hazes verbrandt de sinterklaas calorieën en gaat tot het gaatje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen