André Hazes wilde niemand teleurstellen met pietenfoto: "Gewoon een leuke foto"

André Hazes wilde niemand teleurstellen met pietenfoto: "Gewoon een leuke foto"

André Hazes "wilde niemand kwetsen" met zijn Instagram foto van zijn pakjesavond. Dat heeft zijn woordvoerder vrijdag laten weten. Collega's als Glennis Grace en rappers Jonna Fraser en Frenna waren woest over de foto die de zanger plaatste omdat de pieten zwart waren.

"Hij heeft er niets mee bedoeld"
Volgens zijn woordvoerder wilde de zanger niemand kwetsen: "Hij heeft er niets mee bedoeld en wil zich ook vooral niet in de discussie over de kleur van Zwarte Piet mengen. Dat is zijn taak niet, hij wilde gewoon een leuke foto van zijn zoontje met de rest van de wereld delen zoals hij dat vaker doet." Bekijk hieronder de betreffende foto:

Bekijk hierboven de foto waar veel ophef over was, en zie hieronder een video van het sinterklaasfeest.

<em>André Hazes</em> wilde niemand teleurstellen met pietenfoto: &quot;Gewoon een leuke foto&quot; André Hazes "wilde niemand kwetsen" met zijn Instagram foto van zijn pakjesavond. Dat heeft zijn woordvoerder vrijdag laten weten. Collega's als Glennis Grace en rappers Jonna Fraser en Frenna waren woest over de foto die de zanger plaatste omdat de pieten zwart waren. "Hij heeft er niets mee bedoeld"Volgens zijn woordvoerder wilde de zanger niemand kwetsen: "Hij heeft er niets mee bedoeld en wil zich ook vooral niet in de discussie over de kleur van Zwarte Piet mengen. Dat is zijn taak niet, hij wilde gewoon een leuke foto van zijn zoontje met de rest van de wereld delen zoals hij dat vaker doet." Bekijk hieronder de betreffende foto: Bekijk hierboven de foto waar veel ophef over was, en zie hieronder een video van het sinterklaasfeest.
Entertainment :
André Hazes wilde niemand teleurstellen met pietenfoto: "Gewoon een leuke foto"
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op André Hazes wilde niemand teleurstellen met pietenfoto: "Gewoon een leuke foto" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen