Anna Nooshin vindt het normaal dat ze wordt 'aangepakt'

Anna Nooshin vindt het normaal dat ze wordt 'aangepakt'

<em>Anna Nooshin</em> vindt het normaal dat ze wordt 'aangepakt' Vlogster Anna Nooshin bespreekt in de auto bij NU.nl-presentator Chris Helt haar nieuwe documentairereeks Mooier wordt het niet. De influencer en presentatrice vertelt in een uitgebreid interview onder meer over schoonheidsidealen en vooroordelen. Anna krijgt veel kritiek op haar uiterlijk en werk, ze is mooi, slank en succesvol. Door haar posts op Instagram showt ze haar topfiguurtje, samen met duizenden andere influencers. De 'wat vollere vrouw' kan dit zien als perfectie en neigt automatisch minder blij te zijn met een maatje meer. Nooshin lijkt het normaal te vinden om te worden 'aangepakt' betreft dit onderwerp. Ook Chris Helt stelt veel vragen over dit schoonheidsonderwerp. Bekijk het NU.nl interview met Anna Nooshin hierboven. Je kunt elke aflevering van Mooier wordt het niet terugkijken bij Gids.tv. Anna Nooshin onderzoekt schoonheid: "Ik wil geen nepbillen of nepborsten" Bekijk deze video » Chantal Janzen bedenkt waarom Anna Nooshin veel meer kritiek krijgt op Instagram-foto’s Bekijk deze video » Influencers falen massaal op televisie: 'Het is gewoon niet heel boeiend' Bekijk deze video »
Entertainment :
Anna Nooshin vindt het normaal dat ze wordt 'aangepakt'

Vlogster Anna Nooshin bespreekt in de auto bij NU.nl-presentator Chris Helt haar nieuwe documentairereeks Mooier wordt het niet. De influencer en presentatrice vertelt in een uitgebreid interview onder meer over schoonheidsidealen en vooroordelen.

Anna krijgt veel kritiek op haar uiterlijk en werk, ze is mooi, slank en succesvol. Door haar posts op Instagram showt ze haar topfiguurtje, samen met duizenden andere influencers. De 'wat vollere vrouw' kan dit zien als perfectie en neigt automatisch minder blij te zijn met een maatje meer. Nooshin lijkt het normaal te vinden om te worden 'aangepakt' betreft dit onderwerp. Ook Chris Helt stelt veel vragen over dit schoonheidsonderwerp.

Bekijk het NU.nl interview met Anna Nooshin hierboven. Je kunt elke aflevering van Mooier wordt het niet terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Anna Nooshin vindt het normaal dat ze wordt 'aangepakt' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen