Meilandjes hebben spijt van boottrip: "Ik vergeet deze dag heel snel"

Meilandjes hebben spijt van boottrip: "Ik vergeet deze dag heel snel"

<em>Meilandjes</em> hebben spijt van boottrip: &quot;Ik vergeet deze dag heel snel&quot; Eén en al ellende voor de Meilandjes op vakantie. De familie deelt een video op Instagram over een dramatisch uitstapje met de boot: Het is "winderig, koud, eng" en het uitstapje kostte veel geld: "Ik heb er zo'n spijt van. Ik vergeet deze dag heel snel", zegt Martien. Zie de Shownieuws beelden met de Meilandjes op vakantie hierboven. Wil je Chateau Meiland terugkijken? Dat kan. Bekijk alle afleveringen en fragmenten van de Meilandjes terug bij gids.tv. De Meilandjes nemen het ervan op vakantie in Tenerife Bekijk deze video » Meilandjes in paniek door steile straatjes in Tenerife Bekijk deze video »
Entertainment :
Meilandjes hebben spijt van boottrip: "Ik vergeet deze dag heel snel"

Eén en al ellende voor de Meilandjes op vakantie. De familie deelt een video op Instagram over een dramatisch uitstapje met de boot: Het is "winderig, koud, eng" en het uitstapje kostte veel geld: "Ik heb er zo'n spijt van. Ik vergeet deze dag heel snel", zegt Martien.

Zie de Shownieuws beelden met de Meilandjes op vakantie hierboven. Wil je Chateau Meiland terugkijken? Dat kan. Bekijk alle afleveringen en fragmenten van de Meilandjes terug bij gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Meilandjes hebben spijt van boottrip: "Ik vergeet deze dag heel snel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen