Donny Roelvink deelt backstage beelden van Dancing on Ice

Donny Roelvink deelt backstage beelden van Dancing on Ice

<em>Donny Roelvink</em> deelt backstage beelden van <em>Dancing on Ice</em> Vanaf zaterdag 7 december kun je genieten van negen dappere BN'ers op het ijs. De ijsdansshow Dancing on Ice is vanaf morgen elke zaterdag op SBS 6 te zien. Welke bekende Nederlander komt er uit de bus als de beste kunstschaatser? Als het aan kandidaat Donny Roelvink ligt wordt hij de winnaar van dit seizoen. "Laten we kijken of ik het nóg kan"Donny Roelvink heeft erg veel zin in de ijsdansshow en deelt op Instagram backstage beelden van de show. In een Instagram post schrijft hij: "Oké dit wordt lachen. In 2009 deed ik mee als 11-jarige en ging ik ervandoor met de eerste prijs. Laten we kijken of ik het na 10 jaar nóg kan", aldus Roelvink. Dancing on Ice is vanaf zaterdag 7 december wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Dancing on Ice terugkijken bij Gids.tv. Donny Roelvink is tot over zijn oren verliefd Bekijk deze video » Donny Roelvink en vriendin Janice Blok eerste keer samen op de foto Bekijk deze video » Donny Roelvink hard aan het trainen voor Dancing on Ice Bekijk deze video »
TV :
Donny Roelvink deelt backstage beelden van Dancing on Ice

Vanaf zaterdag 7 december kun je genieten van negen dappere BN'ers op het ijs. De ijsdansshow Dancing on Ice is vanaf morgen elke zaterdag op SBS 6 te zien. Welke bekende Nederlander komt er uit de bus als de beste kunstschaatser? Als het aan kandidaat Donny Roelvink ligt wordt hij de winnaar van dit seizoen.

"Laten we kijken of ik het nóg kan"
Donny Roelvink heeft erg veel zin in de ijsdansshow en deelt op Instagram backstage beelden van de show. In een Instagram post schrijft hij: "Oké dit wordt lachen. In 2009 deed ik mee als 11-jarige en ging ik ervandoor met de eerste prijs. Laten we kijken of ik het na 10 jaar nóg kan", aldus Roelvink.

Dancing on Ice is vanaf zaterdag 7 december wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Dancing on Ice terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donny Roelvink deelt backstage beelden van Dancing on Ice of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen