Gerard Joling zet studio op z'n kop met twee blote mannen

Gerard Joling zet studio op z'n kop met twee blote mannen

<em>Gerard Joling</em> zet studio op z'n kop met twee blote mannen Het was een groot feest in de studio van RTL Boulevard. Niemand minder dan Gerard Joling zong zijn nieuwste kerstklassieker Send Me a Angel en hij pakte groots uit met twee blote mannen als engelen. Ook presentatoren Luuk Ikink en Eddy Zoëy gooiden de heupen los. Bekijk hierboven de plezierige beelden in de RTL Boulevard studio. Schaatsende Gerard Joling bijna op zijn plaat: "Kijk uit voor die draad!" Bekijk deze video » Gerard Joling: ‘Jan Smit heeft een vette burn-out’ Bekijk deze video » Chantal Janzen brengt kerstsingle uit met Marco Borsato, Gordon en Youp van 't Hek Bekijk deze video » Gerard Joling verdwaald in verlaten warenhuis: "Ik wil er ook weer uit zo" Bekijk deze video »
TV :
Gerard Joling zet studio op z'n kop met twee blote mannen

Het was een groot feest in de studio van RTL Boulevard. Niemand minder dan Gerard Joling zong zijn nieuwste kerstklassieker Send Me a Angel en hij pakte groots uit met twee blote mannen als engelen. Ook presentatoren Luuk Ikink en Eddy Zoëy gooiden de heupen los.

Bekijk hierboven de plezierige beelden in de RTL Boulevard studio.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling zet studio op z'n kop met twee blote mannen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen